Elena Zaharia, performera Campionatului Național de tenis de masă

224
Elena Zaharia, performera Campionatului Național de tenis de masă - elena-1493745155.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, la Dumbrăvița (județul Timiș), s-a disputat Campionatul Național de tenis de masă pentru juniori ll, acolo unde sportivii constănțeni au atras, încă o dată, toate privirile. 


Urmașa Elizei Samara, Elena Zaharia, sportiva legitimată la CS Farul, a cucerit medalia de aur la toate cele trei probe în care a concurat. La dublu mixt, Zaharia a făcut pereche cu Andrei Tomică (CS Pristavu Câmpulung), alături de care a trecut, în ultimul act, de cuplul Eduard Ionescu (CSM Buzău)/Diana Radu (LPS Slatina). Pe treapta a treia a podiumului au mai urcat alți trei sportivi de la CS Farul: Camelia Mitrofan (alături de Bogdan Iacob, de la CS Pristavu Câmpulung) și perechea Claudia Caragea - Daniel Manu. 


La dublu feminin, Elena Zaharia și Camelia Mitrofan au câștigat aurul fără mari probleme. Argintul a revenit faristei Denisa Urîtu, alături de Cristina Dumitrescu, de la Romgaz Mediaș. Claudia Caragea și Alexandra Holbură au încheiat proba pe locul trei, câștigând astfel bronzul. 


La masculin, Emir Culpedin a făcut echipă cu Vlad Buglea (LPS "Nicolae Rotaru"). 


La simplu feminin și masculin, ambele titluri naționale au revenit jucătorilor constănțeni, datorită unor evoluții încântătoare reușite de Elena Zaharia și Emir Culpedin. 


Campioana europeană Eliza Samara a cucerit medalia de argint a probei de dublu din cadrul Openului Sloveniei, de la Otocec, acolo unde a făcut echipă cu Renata Stribkova (Cehia). 


În ultimul act, cele două sportive au fost învinse de cuplul Matilda Ekholm (Suedia)/Georgina Pota (Ungaria), scor 2-3 (11-2, 11-9, 4-11, 13-15, 8-11).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.578 secunde