Topul Federaţiei Române la Tenis de Masă

Elena Zaharia, cea mai valoroasă junioară din România

186
Elena Zaharia, cea mai valoroasă junioară din România - elena-1609958882.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elena Zaharia, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, ocupă locul întâi în clasamentul celor mai bune junioare din ţară, ierarhie întocmită de Federaţia Română de Tenis de Masă.

Pe podium (locul trei) mai apare o sportivă din Constanţa, Camelia Mitrofan, de la CS Farul, între ele strecurându-se colega lor de la lotul naţional Ioana Sîngeorzan, de la CSM Bistriţa.

În Top 15 al celor mai valoroase junioare din România se mai regăsesc alte patru jucătoare din Constanţa: Andreea Teglaş (LPS „Nicolae Rotaru”; locul patru), Bianca Mei-Roşu (LPS „Nicolae Rotaru”; locul cinci), Claudia Caragea (CS Farul; locul 11) şi Ioana Băiaşu (LPS „Nicolae Rotaru”; locul 14).

La masculin, Constanţa nu are juniori în Top 15. Primul care apare în ierarhie este Rareş Constantinescu, de la LPS „Nicolae Rotaru”, locul 20, urmat de Cosmin Văleanu (LPS „Nicolae Rotaru”) şi Daniel Manu (CS Farul), care împart frăţeşte poziţiile 24-25.

Podiumul este acaparat în totalitate de juniori de la CSA Steaua Bucureşti. Lider este Darius Movileanu, urmat, în ordine, de Andrei Istrate şi Eduard Ionescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.565 secunde