Surpriză!

Elena Bogdan, eliminată în optimi la Mamaia Idu Trophy

548
Elena Bogdan, eliminată în optimi la Mamaia Idu Trophy - tenis-1314999831.jpg
Jucătoarea română de tenis Elena Bogdan, a doua favorită a turneului Mamaia Idu Trophy, competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 25.000 de dolari, a fost învinsă în optimile de finală de junioara Patricia Maria Țig, scor 4-6, 4-6.
În schimb, alte două românce - Cristina Andreea Mitu și Cristina Dinu - s-au calificat în sferturile de finală. Mitu a dispus de Garbine Muguruza Blanco (Spania), scor 6-2, 2-6, 7-5, în vreme ce Dinu a câștigat (6-3, 6-0) în fața austriecei Tina Schiechtl.
În sferturi, Cristian Mitu înfruntă o altă reprezentantă a Spaniei, Eva Fernandez-Brugues (nr. 7), care a eliminat-o pe Laura-Ioana Andrei, cu 6-1, 4-6, 6-3. Dinu va încrucișa racheta cu italianca de origine română Andreea-Roxana Vaideanu, iar Țig, cu Ines Ferrer-Suarez (Spania).
Finala de dublu se va juca între perechile Elena Bogdan / Alexandra Cadanțu (România, nr. 2) și Marina Șamaiko (Rusia) / Sofia Șapatava (Georgia, nr. 3). În semifinale, Bogdan și Cadanțu au trecut cu 7-6 (4), 6-4 de perechea spaniolă Eva Fernandez-Brugues / Ines Ferrer-Suarez (nr. 4), în timp ce Șamaiko și Șapatava s-au impus (4-6, 6-4, 10-3) în fața principalelor favorite, Darija Jurak (Croația) / Ksenia Lîkina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4262 secunde