El Pibe D’Oro, rege în Argentina. Diego Armando Maradona s-a întors acasă

686
El Pibe D’Oro, rege în Argentina. Diego Armando Maradona s-a întors acasă - maradona-1572430155.jpg

Articole de la același autor

Diego Maradona s-a întors pe stadionul celor de la Newell's Old Boys, fosta sa echipă, din poziția de antrenor al echipei adverse, Gimnasia. Cele două formații s-au întâlnit în etapa a 11-a din prima ligă a Argentinei, iar formația pregătită de fostul campion mondial s-a impus cu 4-0. Maradona a fost primit ca un adevărat rege de către suporterii lui Newell's.


Chiar dacă Maradona a jucat destul de puțin pentru cei de la Old Boys în 1993, a rămas un personaj extrem de iubit de suporterii echipei.


Sute de suporteri ai lui Newell's s-au strâns sub balconul camerei unde a fost cazat Diego Maradona înainte de meci, au cântat și au dansat. Fostul fotbalist uriaș s-a alăturat acestora și a dansat și el, de la balcon.


Odată ajuns la stadion, cei de la Newell's i-au oferit lui Maradona un tron pe care să stea pe timpul partidei. Jurnaliștii s-au înghesuit pentru a-și face poze cu el, iar fanii ambilor formații au afișat steaguri cu chipul său.
Mai mult, Diego Maradona chiar s-a semnat pe tronul pregătit special pentru el, personalizat și apoi i-a salutat din nou pe suporteri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9179 secunde