Stirile zilei de Luni, 23 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Ei sunt premianții Festivalului „Student Sport Fest”

Ştire online publicată Luni, 17 Decembrie 2012. Autor: Andrei ALDEA
Ieri, la Sala Sporturilor, a avut loc festivitatea de premiere pentru a treia ediție a festivalului „Student Sport Fest”, competiție care a reunit, săptămâna trecută, trei universități constănțene, „Ovidius”, „Andrei Șaguna” și UMC, care s-au întrecut la futsal, baschet, tenis de masă, bowling și șah. 

Evenimentul „Student Sport Fest” a fost realizat în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal, Asociația Județeană de Baschet, Asociația Județeană de Șah și Asociațiile Sportive Universitare, Studenții de la Universitatea „Ovidius” Constanța, Universitatea Maritimă Constanța și Universitatea „Andrei Șaguna” Constanța, care s-au întrecut la futsal, baschet , tenis de masa, bowling și șah.

Iată rezultatele: tenis de masă: 1. Aihan Cadâr / Zisi Zgură („Ovidius”), 2. Nicușor Ivan / George Șerban (UMC), 3. Cosmin Budeanu / Andrei Nicolae (UMC); șah - masculin: 1. Alexandru Dumitrescu („Ovidius”), 2. Claudiu Mircea Neacșu („Ovidius”), 3. Raul Ariton („Ovidius”) și Dragoș Călin (UMC); șah - feminin: 1. Bianca Bercaru („Ovidius”); baschet: 1. „Ovidius”, 2. UMC; futsal: 1. „Ovidius” I, 2. UMC, 3. „Ovidius” II, 4. „Andrei Șaguna”; bowling: 1. Adrian Fătu (UMC), 2. Adrian Pațilea (UMC), 3. Alexandra Militaru (UMC).

„Organizarea este binevenită, a fost pe măsură, dar, din păcate, echipele participante au fost în număr mic. Sperăm că, de la an la an, păstrându-ne tradiția, să avem echipe mai multe și în consecință și spectatorii să fie mai mulți în sală să-și încurajeze echipele”, a declarat Valentin Negrea, lector univ. dr. al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” Constanța.

„Așa cum a-ți putut observa, un festival al sportului universitar constănțean. Astăzi (n.r. - ieri), s-au jucat finalele la tenis de masă, baschet și fotbal. Au fost competiții foarte bine organizate, cu o participare nu atât de numeroasă cât ne-am fi așteptat, dar suficientă pentru a organiza această a treia ediție. Cu siguranță, ne dorim ca la edițiile viitoare să avem mai mulți participanți, dar și în acest an am lansat invitații către toate universitățile constănțene - nu mai puțin de 7 la număr. Din păcate, au venit doar trei, pe care țin să le felicit pentru că și-au răpit din timpul liber și au fost în această săptămână alături de propunerea DJST Constanța de a organiza încă o competiție pentru sportul universitar constănțean. Și în acest an am încercat să introducem sporturi noi, cum ar fi squash-ul sau bowling-ul; din păcate, nu au fost doritori. În funcție de preferințele studenților, vom face câteva chestionare în cursul anului viitor. Vom introduce și ramuri noi de sport dacă va fi cazul”, a declarat directorul adjunct al DJST Constanța, Mihai Orzan.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9723 secunde