Ei sunt campionii turneului de la Inside Bowling Center

193

Articole de la același autor

Multă distracție și voie bună la ultima ediție recent încheiată a concursului de bowling amatori organizat de Inside Bowling Center din incinta City Park Mall. 


Competiția a început încă de la orele dimineții, cu un joc de încălzire ce le-a dat par-ticipanților aflați în goana după marele premiu posibili-tatea să-și pregătească cele mai bune lovituri. Cele patru partide în urma cărora s-a întocmit clasamentul final s-au derulat pe parcursul a câtorva ore, timp în care concurenții au dat tot ce au avut mai bun și s-au con-centrat la fiecare lovitură, dovadă stând scorurile înregistrate la sfârșitul partidelor. 


În clasamentul general, cu un punctaj de 749 p, pe primul loc s-a aflat Bogdan Dinu, câștigătorul acestui concurs și al marelui premiu fiind urmat, în ordine, de Andrei Mihăescu (713 p) și Adrian Ivanciu (700 p). Mențiunea i-a revenit de data aceasta lui Adrian Midișan, care, în urma celor patru partide, a reușit un scor de 651 puncte. 


Pentru doamnele și domnișoarele înscrise în concurs, s-au acordat câte cinci puncte ajutătoare la fiecare partidă, prima poziție revenindu-i Stelei Ioan, cu un punctaj de 538 p. Campioana fetelor, care și-a adjudecat și locul 10 în topul general, a fost secondată de Andra Călin (496 p; locul 12 în top general), în timp ce Sibel Abdula, cu un total de 479 puncte, a prins ultima poziție a podiumului fetelor și locul 13 în topul general. 


"Le mulțumim tuturor celor prezenți la acest eveniment, participanților, susți-nătorilor acestora și, nu în ultimul rând, partenerilor care ne sunt mereu alături la astfel de competiții: Coca Cola, Ursus, Stalinskaya, Hervis, Total Fitness Gym, Salsa Encanto, Cora, City Nights, Game World, Prima Car Wash", a declarat, pentru "Cuget Liber", Monica Bădărău, repre-zentant al departamentului Management al Inside Bowling Center. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Sănătate : Ziua Roz la City Park Mall Constanța
Pagina a fost generata in 0.8935 secunde