Șefii Farului au anunțat că, astăzi și mâine, achită banii pentru programarea cu Steaua II

935
Șefii Farului au anunțat că, astăzi și mâine, achită banii pentru programarea cu Steaua II - deedcd3e709197c9ad227fbaff9c2dec.jpg

Articole de la același autor

Oficialii constănțeni dau asigurări că partida de sâmbătă se va juca, jucătorii aflați în litigiu cu clubul urmând a-și primi banii conform reeșalonărilor financiare.

Potrivit conducătorilor Farului, echipa va fi programată și la partida cu Steaua II, după ce s-a făcut rost de banii cu care, astăzi și mâine, să se achite ratele din această săptămână pentru fotbaliștii care au semnat reeșalonări financiare.
Termenul-limită pentru plată este vineri, 4 iunie, iar suma totală se apropie de 20.000 de euro. Spre exemplu, Rusmir are de luat 5.000 de euro, Șchiopu și Pașcovici câte 3.000 de euro, Barbu 3.000 de dolari, iar cei trei tineri foști la Farul II, Ștefan Sandu, Evdochim și Florin Neaga sume mai mici (4.650 lei / 5.000 lei / 1.000 de dolari).
"Mâine (n.n. - astăzi) și poimâine (n.n. - mâine), vom plăti. Nu mai suntem în pericol de neprogramare la meciul cu Steaua II, care se va juca 100%", a declarat ieri, pentru "Cuget Liber", Giani Nedelcu, patronul Farului, care și-a anunțat astăzi prezența la Constanța.

"Datoriile nu sunt atât de mari pe cât se vorbește"
În același timp, suporterii echipei au anunțat că vor continua campania de sensibilizare a orașului pentru salvarea Farului, în acest sens, astăzi, de la ora 16, câțiva reprezentanți ai fanilor anunțând o conferință de presă, iar două ore mai târziu suporterii urmând a se aduna la club.
"Cei pe care i-am contactat au spus că piedica în calea implicării lor la Farul sunt datoriile actuale ale clubului, foarte mari, după știința lor. Vrem să se clarifice situația și să se înțeleagă că aceste sume nu sunt atât de mari pe cât se vehiculează. La nivel declarativ, mulți s-au arătat interesați, dar nu a venit nimeni să vadă, pe cifre, care e valoarea reală a datoriilor. Ne-am săturat de vorbe. Cu vorbe nu poți învia un mort, poți doar să-l plângi. Iar noi nu vrem sub nicio formă să se ajungă aici. Nouă chiar ne pasă de Farul și nu admitem că ar putea să se desființeze", a declarat, pentru "Cuget Liber", Sorin Mihăilescu, liderul fanilor Farului.

"Vino, Hagi, chiar și fără bani!"
Deși Gică Hagi a dat, marți, un răspuns cererii suporterilor "marinarilor" ca fostul căpitan al Naționalei să vină la Farul, fanii nu au renunțat la încercarea de a-l convinge pe "Rege" să se alăture grupării constănțene.
"De la Hagi nu vrem să vină neapărat cu bani. Chiar și simpla sa prezență ajută clubul, pentru că ar atrage oameni potenți financiar. În acest moment, nu ne gândim la Liga Campionilor, vrem doar ca Farul să nu moară", ne-a mai spus Mihăilescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8442 secunde