"EDUCAȚIA MARȚIALĂ, DRUMUL SPRE CUNOAȘTERE!", la Complexul Sportiv TOMIS

196

Articole recomandate

În perioada 16-18 OCTOMBRIE 2015, la Complexul Sportiv TOMIS (str. Flămânda nr. 11) din Constanța, se va desfășura o acțiune de selecție și pregătire inițială a copiilor în ramurile sportive din cadrul Federației Române de Arte Marțiale. Acțiunea este parte integrantă a Proiectului "EDUCAȚIA MARȚIALĂ – DRUMUL SPRE CUNOAȘTERE!", finanțat de Ministerului Tineretului și Sportului prin Programul Pierre de Coubertin. 


Federația Română de Arte Marțiale (FRAM) organizează aceste eveniment important al Proiectului "EDUCAȚIA MARȚIALĂ – DRUMUL SPRE CUNOAȘTERE!" prin intermediul reprezentanților Clubului Sportiv Marina Constanța. 


Conducerea Clubului sportiv constănțean și-a asumat responsabilitatea realizării și promovării programului finanțat de MTS în rândurile copiilor și a întregii comunități, ca un efort de conștientizare a necesității sportului, a implicării în beneficiul copiilor, a necesității contactului acestora cu performanța.


Acest proiect cuprinde acțiuni naționale de selecție și pregătire inițială în ramurile sportive din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, pentru copii și persoane cu dizabilități.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2688 secunde