Ediția a X-a, jubiliară! Cupa West Side la squash, la Constanța

226
Ediția a X-a, jubiliară! Cupa West Side la squash, la Constanța - cupawest-1497632458.jpg
Week-end-ul acesta, pe cele două terenuri ale Complexului West Side din incinta Vivo! Constanța, se vor desfășura întrecerile celei de-a X-a ediții a Cupei West Side la squash, competiție la care participă 64 de jucători, la Divizia A feminin (tablou de 16), Divizia A și B masculin. 


Este vorba de un turneu național, ultimul din sezonul competițional 2016/2017, la Constanța. 


"Este o ediție jubiliară și un motiv de mândrie, în condițiile în care suntem prima asociație din România care ajunge să organizeze a zecea ediție a unui turneu național", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side Constanța, Ilie Bănică. 


v v v


La precedentul turneu internațional, Aerosquash București, jucătorii constănțeni au avut evoluții onorabile. 


Astfel, la feminin, în Divizia A, Alina Alexandrescu a ocupat locul 8, iar în Divizia C, Consuela Constantinescu a prins ultima treaptă a podiumului. La masculin, în Divizia A, Bogdan Ilie Petre s-a clasat pe poziția a IV-a, Marcin Wojcicki, pe cea de-a VI-a, iar Teo Ristea, pe cea de-a IX-a. Constănțenii înscriși în Divizia B au terminat reuniunea undeva la jumătatea ierarhiei, iar în Divizia C, Vali Barba a cucerit medalia de bronz. 


"Turneul de la București a fost unul foarte puternic, dominat de jucătorii din străinătate. Cea mai bună dovadă este configurația podiumului din Divizia A masculină, unde primele două locuri au fost ocupate de bulgari, iar cel de-al treilea, de un sportiv din Grecia", a explicat vicepreședintele Ilie Bănică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4945 secunde