Campioana României la handbal masculin începe, mâine, cu adevărat aventura europeană

Eden Hairi, noul "vrăjitor" al HCM-ului

645
Eden Hairi, noul

Articole de la același autor

Pentru HCM Constanța, aventura în Liga Campionilor începe cu adevărat abia mâine, cu jocul împotriva Bosniei Sarajevo. Sub comanda noului antrenor principal Eden Hairi, speranțele echipei de a ieși din grupele Ligii Campionilor au renăscut.

După ce și-a regăsit pofta de joc, odată cu promovarea lui Eden Hairi în funcția de antrenor principal, HCM Constanța trebuie să regăsească și drumul spre victorie. Agreat deopotrivă de jucători, conducători și suporteri, Hairi continuă proiectul regretatului Zoran Kurteș, de la el așteptându-se să redea echipei viteza, sclipirea și fantezia pierdute în timpul mandatului lui Cvetkovic.
Ieșit cu fruntea sus din infernul din Spania, Eden Hairi își pregătește cu atenție băieții pentru marele examen al săptămânii, cel cu HC Bosnia Sarajevo, din etapa a patra a Grupei D, programat mâine, de la ora 19.00 (în direct la Digi Sport), la Sala Sporturilor.
Bineînțeles, obiectivul este victoria, care ar aduce primele două puncte, situație în care HCM i-ar depăși pe bosniaci în clasament. Mai mult, prin jocul rezultatelor, Constanța ar putea urca până pe locul patru (deținut momentan de rușii de la St. Petersburg), ultimul care asigură calificarea în optimile Ligii Campionilor.
Arși la buzunar cu 30 la sută din salariul pe ultima lună, jucătorii vor să demonstreze conducerii, dar mai ales suporterilor că problema nu era la ei, ci la Cvetkovic, experimentele tehnicianului sârb făcând praf un angrenaj ce funcționa foarte bine.
În lotul HCM-ului, nu sunt probleme deosebite de lot, Laurențiu Toma și compania efectuând, aseară, la ora jocului, un antrenament la sală. Îmbucurătoare sunt forma bună a portarului Mihai Popescu, ale cărui parade vor conta mult contra Bosniei, dar și mobilitatea liniei de 9 metri, în progres vizibil. Oaspeții vin, astăzi, pe litoral, alături de oficialii întâlnirii.
Celelalte partide din etapa a patra a Grupei D se vor juca în week-end: HC Croația Zagreb - Renovalia Ciudad Real (sâmbătă) și SG Flensburg - St. Petersburg (duminică).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Octombrie 2010
Stire din Sport : HCM Constanța a scăpat de Cvetkovic!
Pagina a fost generata in 1.3852 secunde