Echipa nigeriană a câștigat Campionatul Universității Maritime la Fotbal de Sală "UMC 25"

103
Echipa nigeriană a câștigat Campionatul Universității Maritime la Fotbal de Sală
"În februarie 2015 Universitatea Maritimă din Constanța a sărbătorit 25 de ani de la înființare. Prin urmare, toate manifestațiile sportive din acest an se desfășoară sub egida "UMC 25". 


În perioada 23.03.2015 - 28.04.2015 a avut loc Campionatul Universității Maritime la Fotbal de Sală "UMC 25". Organizatorul acestui turneu a fost Universitatea Maritimă din Constanța - Catedra de Educație Fizică și Sport. Sponsorii manifestării au fost Clinica Regina Maria, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Asociația Județeană de Fotbal. 


Pentru marele titlu s-au luptat 40 de echipe de tineri talentați și dornici de victorie. Marea finală s-a desfășurat ieri, între echipele XN24, alcătuită integral din studenți nigerieni, și MA22, alcătuită integral din studenți români. Echipa studenților nigerieni s-a impus la finalul partidei cu scorul de 5-1. Marea finală, ca de altfel întregul turneu, a demonstrat încă o dată că studenții străini s-au integrat în comunitatea academică, iar caracterul multicultural al universității se reflectă atât în procesul didactic, cât și în activitățile extracurriculare.", se arată în comunicatul de presă semnat de prorectorul UMC, prof. univ. dr. ing Cornel Panait.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Sport : FC Farul, față-n față cu FCM Dorohoi
Pagina a fost generata in 1.1455 secunde