Sâmbătă, la Constanța, FC Farul - FC Botoșani 1-1

Echipă de luptători

1341
Echipă de luptători - 9ed6ce2a74bb40d489b896a3f42123bd.jpg

Articole de la același autor

"Marinarii" au ieșit cu capul sus din jocul cu una dintre echipele cu pretenții ale campionatului, elevii lui Sdrobiș punând osul de la început până la sfârșit.

Noua echipă a Farului a fost pe placul suporterilor, sâmbătă, la prima reprezentație din acest sezon în fața propriilor fani. Chiar dacă nu au câștigat, "marinarii" au impresionat prin determinare și dorință, care, printre altele, i-au făcut să revină pe tabelă, de la 0-1.
Iar, până la urmă, și acest 1-1 e un scor bun, având în vedere situația deja cunoscută a Farului și adversarul pe care l-a întâlnit, botoșănenii fiind liderii clasamentului la ora meciului, o echipă bună, cu pretenții de promovare.
După o prima repriză albă, în care, totuși, ambele echipe au trecut pe lângă gol (Lucan 17, Boghițoi 42 / Acsinte 23, I. Matei 36), situațiile oaspeților, în special cea a lui Matei, fiind însă mai mari, FC Botoșani a deschis scorul în minutul 60, același Matei prinzând un șut de senzație de la distanță.
Reușita oaspeților nu i-a descumpănit pe fariști, care au continuat să joace tare, iar după ce Rusu (66), Ad. Câmpeanu (68) și Buzea (68) au trecut pe lângă egalare, Câmpeanu a adus în minutul 79 golul de 1-1. În urma unui corner, Pașcovici a trimis mingea în bară din apropiere, balonul a revenit la Câmpeanu, care l-a trimis în poartă.
1-1 a rămas și scorul final, deși egalitatea a fost amenințată în două rânduri, de Nițescu (83), respectiv Bâlbă (85).
***
Au jucat: FC Farul (antrenor, Ioan Sdrobiș): Zdrâncă - Nițescu, I. Barbu, L. Ștefan, Pașcovici (cpt.) - Scărlătescu (72 I. Lupu), Lucan, Boboc (46 Mutulescu), B. Rusu - Ad. Câmpeanu, Boghițoi (57 Buzea); FC Botoșani (antrenor, Cristi Popovici): Prisacă - Patache, Tincu (cpt.), Atudorei, Acsinte - I. Matei, Vașvari, Vrabie (65 Bâl
bă), Boroștean - Homneac (54 Straton), Ghiceanu (80 Ed. Sandu).
Cartonașe galbene: Boboc (22), Lucan (25), Ad. Câmpeanu (70) / Atudorei (31), Homneac (45), Vașvari (49), Prisacă (59), Ed. Sandu (88). A arbitrat Andrei Chivulete (București).
***
"Rezultatul este echitabil, deși am avut și puțin ghinion, încasând un gol de portar. Ambiția și dăruirea jucătorilor au fost arma numărul unu a Farului. Ce mă bucură cel mai mult e că, după primirea golului, nu am cedat. Obiectivul nostru e să arătăm de la meci la meci a echipă, iar astăzi (n.n. - sâmbătă) s-a întâmplat asta. În numele băieților, le mulțumesc din suflet suporterilor"
Ioan Sdrobiș,
antrenor Farul

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Stire din Sport : "Marinarii" se duelează cu liderul
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Stire din Sport : Farul îi ia pulsul Stelei
Miercuri, 01 Septembrie 2010
Stire din Sport : Cinci portari la antrenamentele Farului
Pagina a fost generata in 0.4699 secunde