Campionatele Europene de tenis de masă

Echipa de junioare a României joacă cu trofeul pe masă

207
Echipa de junioare a României joacă cu trofeul pe masă - echipa-1500394237.jpg

Articole de la același autor

Selecționata de junioare a României va întâlni Rusia în finala probei pe echipe din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori de la Guimaraes (Portugalia). Tricolorele au trecut în semifinale de Azerbaidjan, scor 3-1, națională compusă din trei jucătoare de origine asiatică. Punctele României au fost aduse de Adina Diaconu (2) și Tania Plăian. Din lot mai fac partea Andreea Dragoman și Mihaela Plăeașu (CS Farul Constanța).

Echipa de juniori, condusă impecabil de constănțeanul Cristian Pletea (LPS "Nicolae Rotaru"), a trecut în faza sferturilor de finală de Franța, scor 3-2 (Cristian Pletea 2, Rareș Sipoș), însă a pierdut semifinala contra Germaniei, în partidă decisivă, scor 2-3 (Cristian Pletea 2) și s-a mulțumit cu medaliile de bronz.

Echipa de cadete a fost învinsă de Turcia, în sferturile de finală, scor 0-3. Astfel, echipa României a fost obligată să evolueze pentru locurile 5-8, acolo unde au trecut în primul meci de Cehia, cu 3-0. Sportivele de la CS Farul Constanța Camelia Mitrofan și Elena Zaharia s-au impus în meciurile de simplu, iar cuplul Denisa Urîtu (CS Farul)/Ioana Sîngeorzan, în cel de dublu. România va întâlni Lituania în duelul pentru locurile 5-6.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6805 secunde