Echipa de cadete a României a câștigat medaliile de aur, la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori

127
Echipa de cadete a României a câștigat medaliile de aur, la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori - echipadecadetearomanieimedaliata-1532068636.jpg

Articole recomandate

Echipa de cadete a României a câștigat medaliile de aur, joi, la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori de la Cluj-Napoca, după ce a învins în finală echipa Rusiei, cu scorul de 3-2.

Punctele echipei antrenate de Marian Filipaș și Cristian Podar au fost aduse de Elena Zaharia, Luciana Mitrofan și cele două jucătoare în proba de dublu. Din echipă au mai făcut parte Irina Rus și Ioana Sîngeorzan!

Zaharia a trecut de Elizabet Abraamian cu 3-2, Mitrofan a învins-o pe Arina Slautina cu 3-1, iar în proba de dublu Zaharia și Mitrofan au câștigat cu 3-0 în fața cuplului Abraamian/Slautina. Zaharia a fost întrecută de Slautina cu 3-2, iar Mitrofan a fost învinsă de Abraamian cu 3-1,

Echipele de juniori și junioare, care aveau asigurate medaliile de bronz, au câștigat finalele mici și și-au asigurat astfel calificarea la Campionatele Mondiale de juniori.

La junioare, România a trecut în meciul pentru locul al treilea de Franța cu 3-1: Andreea Dragoman a fost învinsă de Leili Mostafavi cu 3-0, Tania Plăian a întrecut-o pe Lucie Gauthier cu 3-2, Andreea Hudușan s-a impus cu 3-2 fața jucătoarei Isa Cok, iar Dragoman a dispus de Gauthier cu 3-2.

În finala mică a juniorilor, România a învins Germania cu 3-1. Rareș Șipoș l-a învins pe Kay Stumper cu 3-1, Cristian Pletea a dispus de Fanbo Meng cu 3-2, Dragoș Oprea a pierdut cu 2-3 în fața lui Cedric Meissner, iar Pletea s-a impus cu 3-2 în fața lui Stumper.

La cadeți, România a ocupat locul 13, învingând Italia cu 3-2 în meciul pentru pozițiile 13-14. Iulian Chiriță a fost întrecut de Tommaso Giovannetti cu 3-1, Shasa Pellizzon s-a impus în meciul cu Dragoș Alexandru Bujor, scor 3-0, Chiriță și Bujor au învins la dublu cuplul Tommaso Giovannetti/Leonardo Bassi cu 3-1, Chiriță l-a depășit pe Pellizzon cu 3-2, iar Bujor pe Giovannetti cu 3-2.

Vineri vor debuta probele individuale la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.337 secunde