Echipa Școlii nr. 39 "Nicolae Tonitza", pe podiumul turneului de la Cumpăna

251
Echipa Școlii nr. 39

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, la Cumpăna, a avut loc faza finală a celei mai importante competiții de fotbal din România destinată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani: Cupa Tymbark Junior. 
La turneul final disputat la Cumpăna, au participat câte opt echipe din fiecare categorie de vârstă, băieți și fete, împărțite în două grupe de câte patru. Învingătoarele din fiecare grupă au jucat finalele, rezultând cele patru mari câștigătoare ale Cupei: U10 fete: Școala nr. 113 Sector 4 București; U10 băieți: Școala nr. 27 Timișoara; U12 fete: Școala "Tudor Vladimirescu" Pitești; U12 băieți: Școala "Ion Agârbiceanu" Cluj-Napoca. 


Reprezentanta Constanței la turneu, echipa Școlii nr. 39 "Nicolae Tonitza", s-a clasat pe locul trei la categoria U10 băieți. 
Competiția este organizată de Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Primăria Cumpăna și Clubul Sportiv Victoria Cumpăna. 


La actuala ediție, s-a înregistrat un număr record de participanți - 131.589 de elevi. 
Deși liceul din Cumpăna nu a participat în cadrul acestei competiții, primarul Mariana Gâju a ținut să îi felicite pe toți participații și a oferit medaliile de campioni împreună cu membrii FRF Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6402 secunde