Echipa Academiei Hagi nu s-a calificat în semifinalele "Cupei Hagi Danone"

814
Echipa Academiei Hagi nu s-a calificat în semifinalele
Grupa 1998 de la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" a ratat calificarea în semifinalele "Cupei Hagi Danone", întrecere care este în desfășurare la Constanța, pe terenul "Voința". În faza grupelor, Academia a acumulat opt puncte, după două victorii, 1-0 (Ianis Hagi) cu Aripi Pitești și 8-1 (scorul turneului) cu CSS2 București (Cârnaț 4, I. Hagi 2, Anghel, Măgerușanu), și o înfrângere, 2-4 (Iani - din penalty, Manole) cu FC Brașov.
Cele două semifinale, care se vor juca astăzi, de la ora 10, sunt FC Brașov - Ceahlăul Piatra Neamț și Aripi Pitești - ACU Arad. Finala este programată tot astăzi, de la ora 18,30.
Ieri, au început și jocurile din seriile preliminare ale întrecerii școlilor, iar astăzi, de la ora 9,30, se joacă semifinalele acestei secțiuni, urmând ca, tot astăzi, de la ora 18, să se dispute finala.
Câștigătoarele celor două turnee (cluburi și școli) își dispută mâine, de la ora 17, Supercupa, care o va trimite pe supercampioana "Cupei Hagi" în Africa de Sud, la finala Internațională a Cupei Națiunilor Danone.
Clasamentele grupelor (cluburi): A: 1. FC Brașov - 8p, 2. Aripi Pitești - 8p, 3. Academia Hagi - 8p, 4. CSS2 București - 0p; B: 1. ACU Arad - 9p, 2. Ceahlăul - 6p, 3. Luceafărul Brăila - 4p, 4. Viitorul Zalău - 1p.
Academia Hagi a ratat prezența în semifinale deoarece Aripi Pitești a învins pe FC Brașov cu 3-2 (1-2 la pauză).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.326 secunde