E oficial, FCSB are un nou antrenor

182
E oficial, FCSB are un nou antrenor - 807352cpr5405siglasteauasiglafcs-1494850254.jpg

Articole recomandate

 FCSB are un nou antrenor. Gigi Becali a declarat azi că s-a înțeles deja cu Nicolae Dică, iar acesta a semnat pe un an și va fi noul antrenor al echipei. În plus, Becali a dezvăluit că Reghecampf a mers la palatul de pe Aleea Alexandru pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea despărțirii.

Gigi Becali a anunțat, luni, la reședința sa din Aleea Alexandru, că s-a înțeles cu Nicolae Dică pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat până acum de Laurențiu Reghecampf.

"Dică este noul antrenor. Reghecampf va veni azi, e doar de la revedere, nu cer bani pe el, deci nu vine să reziliem contractul sau ceva de genul, doar să ne luam la revedere", a declarat Gigi Becali, la palatul din Aleea Alexandru. Ulterior, la locație au sosit Valeriu Argăseală și Laurențiu Reghecampf.

Nicolae Dică a fost secund la Steaua, între 2014 și 2015, în perioada în care echipa a fost pregătită de Costel Gâlcă și de Mirel Rădoi.

Nicolae Dică a început cursurile pentru licența PRO în luna martie, dar va obține o diplomă abia peste un an și jumătate, astfel că, deși va conduce ședințele de pregătire ale primei echipei, va fi doar antrenor secund în acte.

"Licența nu este o problemă la Dică, se rezolvă. El are licență de antrenor secund, o să aibă un antrenor pe margine cu el. Trebuie să își aleagă el, nu eu. Doar nu o să i-l impun eu. Unul care să-l și ajute. Să-și aleagă, dacă vrea să-l ia pe Țiți...", a spus Gigi Becali. Chiar dacă în acte va figura ca principal, această funcția va fi probabil simbolică, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Sport : Anunțul făcut de Simona Halep după US Open
Pagina a fost generata in 0.4855 secunde