E oficial! Fanii vor putea susține HCDS-ul în următorul meci din Sala Sporturilor

1300
E oficial! Fanii vor putea susține HCDS-ul în următorul meci din Sala Sporturilor - hcdobrogea-1494852557.jpg

Articole de la același autor

În urma apelului formulat de HC Dobrogea Sud Constanța, împotriva hotărârii CCD a FR de Handbal, din data de 4 mai, Comisia de Apel a decis să reducă penalitatea de 3000 de lei, până la 1000 de lei, și înlăturarea interdicției de a juca un meci pe teren propriu fără spectatori.


"În considerarea admiterii în parte a apelului, Comisia a avut în vedere că au existat anumite deficiențe în luarea măsurilor de ordine și securitate din partea clubului organizator, fapt care, pe fondul comportamentului scandalos al suporterilor oaspeți, a condus la întreruperea partidei. Având în vedere că HC Dobrogea Sud este la prima abatere de acest fel și totodată având în vedere caracterul gradual al aplicării sancțiunilor și limitelor acestora, Comisia de Apel a FRH apreciază că sancțiunea cu penalitate de 1000 este suficientă", se arată în motivarea Comisiei de Apel.


De partea cealaltă, dinamoviștii nu au avut câștig de cauză și li se menține penalitatea de 2000 de lei, fiindcă suporterii au recidivat, iar suspendarea sportivului Liviu Mironescu a fost susținută, deoarece CS Dinamo n-a plătit taxa de apel, de 300 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4208 secunde