"E foarte greu ca o singură persoană să țină Farul"

553
Retragerea de la Farul a lui Gheorghe Bosînceanu alimentează, oră de oră, mașina de zvonuri, speculații și presupuneri în ceea ce privește viitorul clubului și identitatea celor care ar putea prelua gruparea.
Hagi, Gigi Nețoiu (cu Petre Buduru președinte), autoritățile locale, Nicu Gheară, Gică Popescu, Ioan Niculaie sunt doar câteva dintre variantele care se vehiculează printre suporteri.
Deocamdată însă, nimic cert, iar în privința lui Gică Hagi e greu de anticipat implicarea sa, având în vedere proiectul demarat la "Academie".
"În acest moment, noi nu suntem implicați în niciun fel în ceea ce privește viitorul Farului. Am demarat un proiect, al Academiei, extrem de generos, pe o perioadă lungă și care implică investiții foarte mari. Nu știu dacă am fi capabili pentru o luptă așa de mare, ca cea de la Farul. E foarte greu ca o singură persoană să țină un club mare ca Farul. Normal e ca echipa să fie a orașului și a județului", a declarat pentru "Cuget Liber", Paul Peniu, președintele Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".
Gheorghe Bosînceanu a anunțat că cedează clubul fără pretenții financiare. "Cei care vor veni trebuie să ofere un proiect, care nici măcar nu trebuie să mă convingă pe mine, ci Consiliul Director și Adunarea Generală. Însă înțeleg ca baza sportivă, în care s-au făcut investiții mari, inclusiv pentru a putea găzdui meciuri ale echipei naționale, să rămână cel puțin așa cum este sau să fie dezvoltată în continuare", a spus Gheorghe Bosînceanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2866 secunde