Vineri și sâmbătă, Tomis joacă în Rusia, în Cupa Cupelor

"E clar cine e favorită"

530
După înfrângerea de pe teren propriu din Liga Națională, 33-36 cu Rulmentul Brașov, pentru handbalistele de la CS Tomis Constanța urmează alte două examene extrem de dificile, întâlnirile din optimile Cupei Cupelor, cu Rostov - Don.
"Dubla" se va juca în Rusia, Tomis renunțând, din rațiuni financiare, la avantajul terenului propriu din prima partidă. Confruntările au fost programate vineri, 4 februarie, de la ora 18 (când se consideră că Tomis e gazdă), și sâmbătă, 5 februarie, de la ora 17.
"Rostov - Don e o echipă foarte bună, cu multe jucătoare din prima echipă a Rusiei în componență. Ocupă locul doi în campionat, se bate pentru titlul, așa că ne va fi foarte greu", a declarat antrenorul principal al Tomisului, Ion Pușcașu.
"Din start, e clar cine e favorită. Noi suntem în situația în care suntem, problemele din ultima perioadă ne-au afectat, dar sperăm să ne mobilizăm și să uităm de necazuri. Mergem la Rostov - Don să jucăm și să demonstrăm că, totuși, Tomis are un handbal de calitate", a spus și experimentata jucătoare Mihaela Pârâianu (34 ani).
Dubla dintre Tomis și Rostov - Don va fi arbitrată de ciprioții Angelos Argyridis
și Christos Mouttas, iar delegat EHF este Isgandar Asgarov, din Azerbaidjan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Sport : "Jucăm duminică, apoi, Dumnezeu cu mila!"
Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Tomis, meci de luptă cu Rulmentul
Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Constanța face legea la Sala Sporturilor
Pagina a fost generata in 0.3008 secunde