După triumful din Cupa României, HCDS țintește la vârful Ligii Naționale

246
După triumful din Cupa României, HCDS țintește la vârful Ligii Naționale - dupatriumful-1521567010.jpg

Articole de la același autor

După ce au sărbătorit cucerirea Cupei României, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța trebuie să-și mute atenția asupra Ligii Naționale, acolo unde nu stau tocmai bine. 


Cu trei runde înaintea terminării sezonului regulat, jucătorii antrenați de Sandu Iacob se află pe locul șase, loc de play-off, dar care nu oferă un avantaj pentru sferturile de finală. Dacă topul s-ar păstra până la final, HC Dobrogea Sud ar urma să întâlnească exact echipa pe care a învins-o în finala de Cupă, Politehnica Timișoara, însă două din cele trei manșe s-ar disputa în Banat. 


Primul din cele trei dueluri rămase va avea loc mâine, de la ora 17.30, când HCDS va înfrunta, la Călărași, echipa gazdă Dunărea. Meciul va fi transmis în direct, pe TVR HD. 


Tot în această rundă, dintre formațiile pe care HCDS le poate depăși în clasament, Politehnica Timișoara ar fi urmat să întâlnească pe HC Odorhei (retrasă din campionat), deci îi revine victoria cu 10-0, iar Dinamo va juca în deplasare, cu CSM Focșani. 


Clasament: 1. Steaua (52 p),
2. Potaissa Turda (51 p), 3. Politehnica Timișoara (47 p), 4. Dinamo
(47 p), 5. CSM București (46 p),
6. HC Dobrogea Sud (46 p). 


Selecționerul naționalei de handbal a României, spaniolul Xavier Pascual Fuertes, a convocat 22 de jucători pentru un cantonament desfășurat la Cluj-Napoca, în perioada 1-6 aprilie. În lot se regăsesc și doi jucători de la HC Dobrogea Sud, Dragoș Soare și Vencel Csog. De asemenea, din lotul lărgit (anunțat în caz de accidentări neprevăzute) mai face parte și Ionuț Nistor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1994 secunde