După succesul cu Liberbank Cuenca, HCDS înfruntă pe CSU Suceava

183
După succesul cu Liberbank Cuenca, HCDS înfruntă pe CSU Suceava - dupasucces-1551215973.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a obținut, luni seară, primul succes în grupele Cupei EHF, la Sala Sporturilor, după ce a învins fără drept de apel echipa spaniolă Liberbank Cuenca, scor 34-26 (16-10), revenind astfel în lupta pentru calificarea în play-off. 


Constănțenii s-au mișcat excelent și au condus ostilitățile de la un capăt la celălalt. Cei mai buni jucători ai HCDS au fost portarul Nikola Mitrevski, cu aproximativ 20 de intervenții, și centrul croat Janko Kevic, marcator a 10 goluri. 
În acest moment, în Grupa C, FC Porto este lideră, cu maximum de puncte (6), în timp ce HC Dobrogea Sud, Holstebro și Cuenca duc o luptă aprigă pentru locul secund, fiind la egalitate de puncte (2). 


"Am început meciul bine și am jucat până la final exact cum ne-am dorit. Nu ne oprim aici, e doar prima victorie din grupă și sperăm să mai aducem și altele. Nu știu dacă ne-au subestimat, pot spune doar că noi am jucat foarte bine. Lupta rămâne deschisă, noi vrem să câștigăm toate partidele. Mi-aș dori să mergem la Porto, în ultima etapă, cu șase puncte și să avem șanse de calificare", a declarat antrenorul HCDS, Zvonko Sundovski. 


XXX 
Până la următoarea partidă din Cupa EHF, programată duminică, 3 martie, la Cuenca, HC Dobrogea Sud va juca în Liga Națională, mâine, ora 18.00, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSU Suceava, în runda a XX-a. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4741 secunde