Atleta Cristina Daniela Bălan:

„După carantină, aş fi alergat oriunde, pe stadion sau singură în pădure”

143
„După carantină, aş fi alergat oriunde, pe stadion sau singură în pădure” - dupa-1608652110.jpg

Articole de la același autor

Cristina Daniela Bălan este una dintre tinere atlete de mare perspectivă ale României. În ciuda greutăților cauzate de pandemia Covid-19, a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului atât la Naționalele din februarie, de la București, cât și la cele din toamnă, de la Cluj, fiind o specialistă a probei de 800 metri.



„În 2020, neavând competiții în mod regulat, dorința de a alerga a fost foarte mare în momentul în care s-a terminat perioada de carantină. Iar după carantină, aș fi alergat oriunde: la o competiție, pe un stadion sau singură în pădure!


Cheia succesului meu? Iubesc ceea ce fac, iubesc senzația de durere de după competiții, iubesc senzația aceea pe care o am la antrenamentele foarte grele, când mi se face pielea de găină și îmi vine să vomit. Pur și simplu sunt fericită că am două picioare și că pot alerga”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism, Cristina Daniela Bălan.


Sportiva antrenată de profesorul Raymond Gulyas a trăit, anul acesta, un moment greu la Campionatele Balcanice, unde, din cauza unor probleme de sănătate, s-a chinuit să termine cursa, însă tratamentul urmat a avut efectul scontat, astfel că are planuri mari pentru anul 2021.


„Îmi doresc foarte mult să realizez baremul în proba de 800 m și să fiu prezentă la Campionatele Europene de sală pentru seniori de la Torun, din luna martie a anului viitor”, a mai spus Cristina Daniela Bălan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3914 secunde