Duel cu o singură favorită. FCSB nu o sperie pe Viitorul

487
Duel cu o singură favorită. FCSB nu o sperie pe Viitorul - duel1-1567203103.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul așteaptă cu nerăbdare partida cu FCSB, din etapa a opta a Ligii 1, care va avea loc duminică, la Pitești, pe stadionul "Nicolae Dobrin", cu începere de la ora 21.00. 


Echipa lui Gheorghe Hagi trece printr-un moment foarte bun în actualul sezon și are șanse mari să scoată un rezultat favorabil cu FCSB, mai ales că "roș-albaștrii" se află într-o perioadă extrem de nefastă. 


FC Viitorul ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii 1, cu 15 puncte, la două "lungimi" în spatele liderului CFR Cluj. Constănțenii s-au impus în ultima etapă de campionat cu scorul de 4-0 în fața celor de la FC Voluntari. 


Un mare mister este absența lui Eric de Oliveira. Brazilianul nu a jucat în ultimele meciuri pentru FC Viitorul, pe motiv că este accidentat, dar managerul tehnic al grupării constănțene a declarat, la un flash-interviu, că Eric va reveni în teren doar când va spune… antrenorul. 


Chiar și fără Eric de Oliveira, FC Viitorul se descurcă de minune pe prima scenă a fotbalului românesc. Gruparea de la malul mării are în componență fotbaliști tineri, dornici de afirmare, dar și jucători experimentați, care au jucat multe meciuri în Liga 1. 
De partea cealaltă, FCSB este lanterna roșie în campionatul României. Este, fără doar și poate, cea mai slabă perioadă a echipei patronate de Gigi Becali. Vicecampioana României a fost eliminată și din play-off-ul Europa League de Vitoria Guimaraes, astfel că se poate spune că FCSB trece printr-o perioadă de criză. 


XXX 
Statistica arată că elevii lui Gheorghe Hagi au înscris în fiecare dintre cele șapte meciuri jucate până acum în acest sezon de Liga 1. Gruparea constănțeană are cel mai bun atac din Liga 1 și asta reprezintă o amenințare serioasă pentru FCSB. 
Echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă are cea mai slabă apărare, iar fundașii centrali sunt incerți înaintea fiecărui meci. Din cauza lipsei de fundași, antrenorul roș-albaștrilor este nevoit să facă multe improvizații, ceea ce nu este cel mai bun lucru pentru o echipă de fotbal care vrea să emită pretenții. 


Chiar dacă, teoretic, are prima șansă în fața celor de la FCSB, managerul Gheorghe Hagi rămâne cu picioarele pe pământ și nu se aruncă în declarații hazardate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5759 secunde