Două titluri de campioni naționali pentru atleții constănțeni

1567
Două titluri de campioni naționali pentru atleții constănțeni - douatitluri-1498580128.jpg

Articole de la același autor

Atleții constănțeni au fost prezenți, la sfârșitul săptămânii trecute, la etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism pentru juniori 2, unde au obținut rezultate remarcabile, printre care și două titluri naționale.

Marian Petre (CS Farul/LPS Constanța), antrenat de Alin Larion, a devenit campion național în proba de triplusalt, cu o săritură de 14.91 metri. În aceeași probă, Leonard Ogrezeanu (LPS, antrenor Niculina Chiricuță) s-a clasat pe locul 7, cu 13.01 metri. Cea de-a doua medalie de aur a fost câștigată de Maria Timofei (LPS/CS Farul; antrenor Niculina Chiricuță), în proba de 400 metri garduri. Tânăra sportivă a reușit să mai urce de două ori pe podium: argint cu ștafeta LPS, alături de Andreea Bobic, Florentina Iancu și Ioana Colibășanu (antrenori Niculina Chiricuță, Cătălin Ganera, Carmen Botea), dar și un bronz obținut în proba de triplusalt.

Eduard Rusu (LPS, antrenor Cătălin Ganera) a devenit vicecampion al României, după performanța reușită în proba de 400 metri garduri, cu timpul 57.25 secunde. Alte două medalii de bronz au mai fost câștigate de David Ciolpan (LPS, antrenor Cătălin Ganera), la lungime, și Dragoș Silvestru (LPS, antrenor Niculina Chiricuță).

Foarte aproape de podium s-au mai clasat Florentina Iancu (antrenor Carmen Botea) - locul 4 la 400 metri garduri, Marian Petre - locul 5 la lungime, Robert Bârsă (LPS/CS Farul, antrenor Niculina Chiricuță) - locul 5 la 100 metri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4588 secunde