€ 4.7569
£ 5.4424
$ 4.1883

Mai multe ştiri online:

Două pugiliste de la Callatis Mangalia, calificate la Jocurile Europene 2019

Ştire online publicată Joi, 14 Iunie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Pugilista Steluța Duță, triplă campioană europeană, a reușit să cucerească medalia de bronz la Campionatele Europene de senioare, disputate la Sofia (Bulgaria), fiind unica medalie a delegației României deplasată în țara vecină.

Steluța Duță a fost învinsă în semifinala categoriei 47 kg de bulgăroaica Sevda Asenova, cu 2-3, și și-a câștigat dreptul de a evolua la următoarea ediție a Jocurilor Europene, ce vor avea loc în perioada 21-30 iunie 2019, la Minsk (Belarus).

Steluța Duță nu este singura sportivă care va merge în fosta țară sovietică. Sportivele cu dublă legitimare ASM Callatis Mangalia/CSA Steaua București Claudia Nechita (51 kg) și Lăcrămioara Perijoc (57 kg) au încheiat concursul pe locul 5, poziție eligibilă pentru prezența la Jocurile Europene. Claudia Nechita a pierdut în sferturi, scor 1-3 cu turcoaica Busenaz Cakiroglu, iar Lăcrămioara Perijoc a fost învinsă în aceeași fază a competiției de rusoaica Daria Abramova, scor 2-3.

Tot pe locul cinci s-au mai clasat Dana Borzei (64 kg) și Ionela Nane (75 kg). Lotul României a fost coordonat de antrenorii federali Adrian și Mihaela Lăcătuș. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6954 secunde