Două medalii pentru aerobicii Farului, la Jocurile Mondiale

168
Două medalii pentru aerobicii Farului, la Jocurile Mondiale - doua-1500815989.jpg

Articole de la același autor

Delegația României a cucerit o medalie de argint și una de bronz în concursul de gimnastică aerobică din cadrul Jocurilor Mondiale de gimnastică de la Wroclaw (Polonia), o întrecere pentru discipline neolimpice.

Medalia de argint a fost obținută în proba de grup, acolo unde sportivii de la CS Farul Constanța, Andreea Bogati, Lucian Săvulescu, Dacian Barna și Marian Broței, împreună cu Gabriel Bocșer, au acumulat 22,305 puncte, primul loc revenind Chinei (22,683). În calificări, românii ocupaseră primul loc. Acest argint este cel de-al patrulea consecutiv (după edițiile JM din 2005, 2009 și 2013) la această categorie a Jocurilor Mondiale.

Cea de-a doua distincție a fost tot "opera" sportivilor fariști. Andreea Bogati și Dacian Barna au cucerit bronzul la perechi, cu 21,700 puncte. Spaniolii Sara Moreno și Vicente Lli au devenit campioni, cu 22,550 puncte, iar maghiarii Dora Hegy și Daniel Bali și-au adjudecat argintul, cu 21,850 puncte. Inițial, Japonia s-a clasat pe locul al doilea, iar România s-a aflat pe patru. Evoluția niponilor a fost revizuită, iar aceștia au fost retrogradați pe locul patru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3853 secunde