Două medalii de bronz pentru Constanța, la Cupa României la tenis de masă

148
Două medalii de bronz pentru Constanța, la Cupa României la tenis de masă - doua-1416153298.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, în sala Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanța, s-a desfășurat Cupa României la tenis de masă pentru juniori 1 și 2. Singurii sportivi constănțeni care au urcat pe podium sunt Alina Zaharia (CS Farul) și Alexandru Chiriță (LPS), ambii pe locul trei, la categoria de juniori 1, la feminin, respectiv la masculin. Cei doi sportivi sunt pregătiți de Liliana Sebe. 
"Nivelul jucătorilor din Constanța a fost mai slab, sub așteptări. Am făcut o analiză și vom lua și primele măsuri. Urmează Campionatul Național de tineret, unde, din Constanța, vor participa mai puțini copii", a declarat Viorel Filimon, antrenor în cadrul Liceului cu Program Sportiv. 


Conform rezultatelor comunicate de către Filimon, câștigătorii la categoria juniori 1, la băieți sunt: Alexandru Manole (CS Pristavu Câmpulung) pe locul I, Adrian Costea (CSM Bistrița) pe locul II și pe locul III Alexandru Chiriță (LPS) și Andrei Flămând (CSM Bistrița). La fete, medaliate au fost: Andreea Dragoman (CS Romgaz Mediaș) pe locul I, Arina Sângiorzan (CSM Bistrița) pe locul II și Alina Zaharia (CS Farul) și Andreea Clapa (CSM Arad) pe locul III. 


La juniori 2, câștigătorii categoriei de băieți sunt: Florin Spelbuș (CS Pristavu Câmpulung) - locul I; Ștefan Tonghioiu (CS Pristavu Câmpulung) - locul II; Istvan Tamaș (CSS Odorheiu Secuiesc) și Cristian Vrabie (CSM Buzău) - locul III. La fete, au urcat pe podium: Andreea Dragoman (CS Romgaz Mediaș) - locul I; Andreea Hudușan (CSS Târgu Mureș) - locul II; Cristina Varga și Raluca Oprea (CSTA București) - locul III. 


Competiția a fost organizată de către Federația Română de Tenis de Masă și catedra de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7299 secunde