€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Două luptătoare de la LPS "Nicolae Rotaru", campioane balcanice

Ştire online publicată Marţi, 11 Septembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
În perioada 7-9 septembrie, în capitala Bosniei-Herțegovina, Sarajevo, s-au desfășurat întrecerile Campionatului Balcanic de lupte pentru școlari și cadeți, ediția 2018.

De pe podium, nu puteau lipsi sportivi căliți cu grijă la malul mării. În cadrul categoriei școlare, sportivii constănțeni au excelat, cucerind nu mai puțin de patru medalii: Amalia Rătunzeanu (69 kg; LPS „Nicolae Rotaru”; antrenori Ioan Giuglea, Valentin Dobrin și Valentin Ștefan) - locul 1, Delia Voiculescu (33 kg; CS Poseidon Limanu - 2 Mai, antrenori Corneliu Trucmel și Alina Ivan) - locul 2, Alexandra Voiculescu (36 kg; CS Poseidon Limanu - 2 Mai, antrenori Corneliu Trucmel și Alina Ivan) și Daniel Sandu (44 kg; CS Mangalia, antrenor Marian Oancea) - locul 3.

„Dacă ne gândim că am obținut trei medalii cu tot atâția sportivi, am putea să ne declarăm mulțumiți. Cu toate acestea, anul trecut am reușit să câștigăm și un titlu balcanic, dar anul acesta ne-a scăpat printre degete”, a declarat Corneliu Trucmel, antrenor la CS Poseidon Limanu - 2 Mai.

Foarte aproape de podium a fost Isabela Marin (39 kg), pregătită de George Papazu la CS Victoria Cumpăna, cea care a pierdut finala pentru medalia de bronz.

„Este un rezultat notabil și sunt mulțumit de evoluția sportivei mele, care în doar 10 luni a reușit să învingă sportive mult mai experimentate, din Bosnia, Serbia, Muntenegru și Grecia. Vreau să mulțumesc autorităților locale din Cumpăna pentru întreg sprijinul acordat”, a declarat antrenorul secției de lupte de la Cumpăna, George Papazu.

În clasamentul pe medalii, la categoria școlare, România a ocupat locul doi, fiind întrecută doar de Turcia.

v v v

La cadeți, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța, prin luptătoarea Cristina Roșioru (69 kg), a cucerit aurul balcanic, după un parcurs impecabil. Chiar dacă a fost mai mică cu unul sau chiar doi ani decât adversarele sale, Cristina nu a avut nicio reținere să dea de saltea cu acestea.

Sportiva Ana Maria Predică (CS Poseidon Limanu - 2 Mai) a obținut și ea medalia de bronz la categoria 61 kg. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8435 secunde