Două eleve constănțene, premiate de COSR

177

Articole de la același autor

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a premiat, vineri, câștigătorii concursului de jurnalism sportiv "Un condei numit Fair Play". Festivitatea de premiere a avut loc la Casa Olimpică din București. Concursul s-a desfășurat la trei secțiuni: poezie, proză și cronică-reportaj, la trei categorii de vârstă: 7-10 ani, 11-14 ani și 15-18 ani.

Juriul, prezidat de profesor Mina Maria Rusu, inspector general de limbă și literatură română în cadrul Ministerul Educației și Cercetării Științifice, a selecționat 334 de lucrări, din peste 2.500 promovate de la nivel județean, către faza națională.

Eleva Alexandra Cornea, clasa a VIII-a B, de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", coordonată de profesoara de limba română Silvia Leucă, a obținut mențiune la secțiunea cronică - reportaj, cu lucrarea "Fair-play pe terenul de sport, fair-play și-n viață!". Alexandra practică atletismul, fiind pregătită de antrenorul Cătălin Ganera. În urmă cu doi ani, la aceeași secțiune de concurs, sportiva s-a clasat pe locul trei.

De asemenea, eleva Maria Cojocaru, clasa a VIII-a, de la Liceul Teoretic "Ovidius", coordonată de profesoara de limba română Alina Trache, a obținut mențiune la secțiunea proză. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4634 secunde