Stirile zilei de Luni, 23 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Două competiții sportive universitare, în noiembrie, la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 12 Noiembrie 2014. Autor: Sandra MIHĂILĂ
În luna noiembrie, Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius” din Constanța va organiza două competiții universitare.

Săptămâna viitoare, pe 17 noiembrie, la Baza Nautică a instituției, se va desfășura faza zonală a Campionatului Național Universitar de Șah. Evenimentul va începe de la ora 14.00. Competiția este organizată de Facultatea de Educație Fizică și Sport, în parteneriat cu Asociația Sportivă Student Sport București și Asociația Județeană de Șah Constanța.

Tot în luna noiembrie, va avea loc și Competiția universitară de tenis de masă, care va avea loc în sala Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”. Pe data de 22 noiembrie, va avea loc etapa zonală a campionatului de tenis de masă. Primele două locuri la masculin și feminin din etapele zonale se califică la turneul final, de pe

23 noiembrie. La faza finală, vor fi doar 12 jucători împărțiți în patru grupe. Din aceste grupe, doar primii doi se vor duce în sferturi.

Înscrierile la competiții se fac în limita locurilor disponibile: 32 la tenis de masă masculin, 16 la feminin și 10 mixt la șah.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8408 secunde