Două atlete campioane, nominalizate pentru "Stele în devenire"

151
Două atlete campioane, nominalizate pentru

Articole de la același autor

Sportivele române Bianca Răzor și Florentina Marincu, ambele campioane eu-ropene, de tineret la 400 m, respectiv, de junioare în proba de triplusalt, au fost nominalizate de Asociația Europeană de Atletism la categoria "Stele în devenire", pentru cei mai buni tineri atleți ai anului 2015, informează Agerpres.

În prezentarea făcută Biancăi Răzor, European Athletics scrie: "Fosta campioană europeană de junioare, acum în vârstă de 21 de ani, a cucerit într-o manieră impresionantă titlul european la Under 23, iar timpul realizat de ea în seriile Campionatelor Mondiale IAAF este cel mai rapid înregistrat de vreo sportivă europeană sub 23 de ani în ultimii 5 ani".

La rândul ei, Florentina Marincu este pre-zentată astfel de forul atletic continental: "Florentina Marincu, în vârstă de doar 19 ani, a cucerit medalia de bronz la săritura în lungime în cadrul Campionatelor Europene de seniori indoor, cu recordul personal de 6,79 m și și-a apărat titlul european de junioare. Ea a fost cea mai bună săritoare în lungime junioară din Europa în 2015 și a mai câștigat și o meda-lie de bronz la triplusalt, la Eskilstuna". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4148 secunde