Doru Soter, fiul regretatei Iolanda Balaș, președinte al Fundației Atletismul Românesc

168
Doru Soter, fiul regretatei Iolanda Balaș, președinte al Fundației Atletismul Românesc - atletismpista-1489594176.jpg

Articole recomandate

Doru Soter, fiul regretatei Iolanda Balaș Soter, a devenit miercuri președinte al Fundației Atletismului Românesc, potrivit FRA.


În urma alegerilor de miercuri, Doru Soter, consilier la Agenția Națională Anti-Doping, a fost ales președinte al Fundației Atletismul Românesc, în timp ce marile campioane Paula Ivan, Constantina Diță și Fița Lovin vor ocupa funcțiile de vicepreședinți.

După ce timp de trei ani nu a desfășurat vreo activitate, miercuri, Fundația Atletismului Românesc, ''copilul de suflet'' al regretatei Iolanda Balaș Soter, și-a ales o nouă conducere.

La Adunarea Generală de miercuri, din cei 47 de membri fondatori (17 au decedat), au fost prezenți în sala de Consiliu a Federației Române de Atletism, doar 15. În plus, au fost cooptate Constantina Diță, campioană olimpică de maraton în 2008, și Gisella Popa. Printre marii absenți s-au numărat Gabriela Szabo, multiplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice și Campionatele Mondiale, dar și fostul mare triplusaltist Carol Corbu.

În postul de secretar general executiv a fost numit Traian Badea, în timp ce Comitetul Director a fost completat cu alți patru membri membri: Anișoara Cușmir, medaliată cu aur la JO de la Los Angeles, Violeta Beclea Szekely, vicecampioană la JO de la Sydney, Doina Melinte, campioană olimpică la Los Angeles, și Nicolae Curta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6997 secunde