Mai multe ştiri online:

DOLIU ÎN SPORTUL ROMÂNESC, DUPĂ O TRAGEDIE RUTIERĂ! Un fost mare jucător a murit, după ce a adormit la volan

Ştire online publicată Duminică, 17 Decembrie 2017. Autor: Mihai CHELEȘ
sursa foto: Gazeta de Sud
DOLIU ÎN SPORTUL ROMÂNESC, DUPĂ O TRAGEDIE RUTIERĂ! Un fost mare jucător a murit, după ce a adormit la volan - xwhatsappimage20171216at122011jp-1513529132.jpg
Sportul românesc este în doliu. Lucian Mătușoiu, fost mare voleibalist al Universității Craiova, a murit în urma unui cumplit accident rutier petrecut în localitatea Butoiești, din județul Mehedinți. Acesta avea doar 54 de ani.

Potrivit IPJ Mehedinți, accidentul s-a produs după ce fostul voleibalist ar fi adormit la volanul mașinii pe care o conducea. Victimei i s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajele medicale, dar fără succes. Bărbatul a fost declarat decedat.

Singura imagine făcută publică arată cât de violent a fost impactul: mașina a fost transformată într-un ghem de fiare.

“Este o pierdere grea pentru voleiul craiovean, dar mai ales pentru mine, pentru că am fost cu el împreună din clasa a cincea, apoi, la juniori, la facultate. Nu știu ce să mai zic”, a spus Dan Pascu, fost coleg cu Lucian Mătușoiu.

Lucian Mătușoiu a fost unul dintre jucătorii emblematici ai Universității Craiova, coleg cu Nicu Stoian, Marcel Zlotea, Dănuț Pascu și mulți alții.

După ce a încheiat cariera de sportiv a rămas în fenomen. A ocupat banca tehnică a mai multor formații din campionatul intern. Fostul sportiv va fi înmormântat marți, scrie cancan.roDistribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7716 secunde