€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Doliu în sportul românesc. A murit Mihai Ispas

Ştire online publicată Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Vineri, s-a stins din viață, la doar 53 de ani, Mihai Ispas, cel care a fost extrem de implicat în activitățile Ministerului Tineretului și Sportului și în cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în ultimii 20 de ani.

„A iubit Constanța, a iubit sportul și mai ales libertatea oamenilor. La 24 de ani a fost ministru secretar de stat. A plecat prea tânăr, prea devreme. Nu te vom uita niciodată, Mihăiță, cel care la orice oră ai spus «DA» sportului”, a fost mesajul membrei de onoare a COSR-ului, Elena Frîncu.

De asemenea, colectivul Clubului Sportiv Farul Constanța și Federația Română de Rugby au transmis familiei îndoliate condoleanțe.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3779 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1115 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8407 secunde