DOLIU ÎN SPORTUL ROMÂNESC! A MURIT FOTBALISTUL CARE A ELIMINAT-O PE ATLETICO MADRID: "Nu te vom uita niciodată!"

2630

Articole recomandate

Clubului ACS Politehnica Timișoara a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, că Adrian Stoicov, în vârstă de 49 de ani, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria clubului bănățean, a încetat astăzi din viață, în urma unei scurte, dar grave suferințe.


Adrian Stoicov, fost fundaș, a fost unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei Politehnica Timișoara între anii 80-90. Stoicov a făcut parte din echipa Politehnicii, care a eliminat pe Atletico Madrid, în dubla manșă din septembrie și octombrie 1990, ceea ce a reprezentat cea mai mare performanță europeană din istoria clubului bănățean.

Mai mult, Stoicov a făcut parte din formația ce a ajuns în finala Cupei României din 1992, pierdută cu Steaua.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Adrian Stoicov a fost antrenor secund și tehnician la Centrul de Copii și Juniori de la Politehnica Timișoara.

"Din 2012 încoace, a activat ca antrenor secund la ACS Poli, iar apoi a făcut parte ca tehnician la diferite grupe de vârstă în cadrul Centrului de Copii și Juniori. Odihnește-te în pace, Bulgarule! Nu te vom uita niciodată!", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului Politehnica Timișoara.

Adrian Stoicov s-a născut la 12 noiembrie 1967, în localitatea Denta, din județul Timiș. În luna februarie a acestui an, Stoicov a fost învestit în funcția de coordonator al Centrului de copii și juniori la ACS Poli Timișoara, scrie prosport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6079 secunde