Mai multe ştiri online:

Doliu în sportul românesc. A murit antrenorul Titi Mihail!

Ştire online publicată Vineri, 22 Ianuarie 2016. Autor: Sorin MIHALACHE
Atletismul românesc este îndurerat, la aflarea veștii că profesorul Constantin (Titi) Mihai a încetat, aseară, din viață, în urma unor probleme medicale care s-au accentuat în ultima perioadă. În vară, ar fi împlinit vârsta de 71 de ani.

De-a lungul timpului, a fost profesor la CSS 1 Constanța, director la CSS 2 Constanța, antrenor la Dinamo, apoi antrenor federal și director tehnic în cadrul Federației Române de Atletism.

Printre campionii pe care i-a pregătit, se numără Daniel Cojocaru, George Boroi sau Niculina Chiricuță.

Înmormântarea va avea loc duminică, la Bușteni.

Elena Frîncu, Ilie Floroiu și echipa sa de la CS Farul, Redacția SPORT „Cuget Liber” transmit condoleanțe familiei îndurerate. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3260 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7952 secunde