Doliu în sportul constănțean. A murit Suat Ibraim

424
Doliu în sportul constănțean. A murit Suat Ibraim - doliu-1553452164.jpg

Articole de la același autor

Familia sportului constănțean este îndoliată, după ce unul dintre cei mai mari arbitri pe care i-a avut boxul dobrogean, Suat Ibraim, a încetat din viață, răpus de o boală necruțătoare. 
"A fost un model de viață sportivă, un arbitru foarte corect și un bun coleg. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a transmis președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei. 


Înmormântarea a avut loc, sâmbătă la prânz, la Cimitirul musulman din Constanța. 


XXX 
Suat Ibraim a făcut parte dintr-o categorie specială de oameni de sport, una - din păcate - pe cale de dispariție. A prins vremurile bune ale boxului, ale sportului românesc în general și a trăit în ultimii ani cu regretul că din "nobila artă" a rămas mai mult numele. 


Își dorea să avem cluburi puternice, să vină copiii la sport, la box, antrenorii să fie motivați, selecția să se facă în școli, în județ, în toată România. Visa ca marile competiții care odinioară atrăgeau mii de oameni în jurul ringului, precum "Centura de Aur" sau "Mănușa Litoralului", să renască din cenușă… 


Și-a dedicat viața sportului, dar punea mare preț și pe educație. A scris cărți, a desenat caricaturi, a organizat evenimente culturale. 


Astăzi, despre Suat Ibraim vorbim la trecut. Odihnește-te în pace, prieten drag! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2923 secunde