Doliu în sportul constănțean. A murit Cristian Bărbulescu

515
Doliu în sportul constănțean. A murit Cristian Bărbulescu - sportiv-1573432972.jpg

Articole de la același autor

Tragedie în sportul constănțean. Fostul handbalist Cristian Bărbulescu s-a stins din viață, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 9 noiembrie, în timp ce se afla la volanul mașinii sale. 


Potrivit prietenilor, sportivul a fost împreună cu familia la târgul care se desfășoară, zilele acestea, la Pavilionul Expozițional, iar la plecare, după ce s-a urcat la volanul autoturismului, i s-a făcut rău. Imediat, apropiații au alertat autoritățile, dar cadrele medicale ajunse la fața locului nu au putut să facă nimic pentru a-i salva viața. Din primele informații, se pare că fostul handbalist a fost răpus de un infarct. De altfel, bărbatul avea probleme cardiace de mai multă vreme. 
Împrejurările în care s-a stins sportivul constănțean au fost descrise pe o rețea de socializare, o martoră arătând că ambulanța ar fi ajuns după aproximativ 20 de minute, timp în care puțini dintre cei prezenți în parcarea pavilionului i-au sărit în ajutor celui aflat în suferință. 


Au fost sesizați și polițiștii Secției 1, care au demarat o anchetă; din primele cercetări, s-a stabilit că trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență. 


Trupul neînsuflețit a fost depus, ieri după-amiază, la "Casa Albastră", iar înmormântarea urmează să aibă loc, mâine, la Cimitirul Central. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3115 secunde