DOLIU ÎN RUGBY-UL CONSTĂNȚEAN. A MURIT ADRIAN TINCA

4174
2
DOLIU ÎN RUGBY-UL CONSTĂNȚEAN. A MURIT ADRIAN TINCA - candela-1488400316.jpg

Articole de la același autor

O veste năprasnică a lovit sportul constănțean. A încetat din viață Adrian Tinca, fost jucător de rugby la Farul Constanța și fost component al echipei Naționale de Rugby, participând la prima ediția a Campionatului Mondial de Rugby din 1987 din Noua Zeelandă.


Citește și "DUMNEZEU SĂ TE PRIMEASCĂ ÎN ECHIPA LUI. SUNTEM DISTRUȘI" / Lacrimi și durere, după vestea morții marelui rugbyist Adrian Tinca 


Decesul a survenit în Franța, azi, unde actualul antrenor al CS Cleopatra se afla în cantonament. Adrian Tinca a fost găsit mort în camera sa de hotel. În pofida eforturilor medicilor și membrilor din stafful echipei de a-l readuce la viață, a fost constatat decesul. Se pare că fostul mare internațional a fost răpus de un stop cardiac. Acesta avea 49 de ani. 


Maestru al sportului din 1999, Adrian Tinca a activat ca antrenor, între anii 2002 și 2016, la RC Farul, RC Cleopatra și RC Tomitanii Constanța.


Comentează știrea

Cristian
1 martie 2017
Tinca

Condoleanțe Familiei!!!

ion marica
2 martie 2017
ADI pierdere inestimabila

Adio pustule rugbistilor le dau lacrimile numai cand se canta imnurile dar tu ai vrut sa ma contrazici.De cind ai decis sa ne parasesti imi este greu sa le abtin,esti singurul super centru pe care nu l am cunoscut decat la televisor pentru ca diferenta de varsta este considerabila,insa eu te-am cunoscut ca antrenor, am admirat perfectionismul tau obsetional si modul in care antrenai tinerii iar decate ori veneam la stadion chiar daca nu avei program dedeam peste tine cred ca ai consacrat mai mult timp rugbyului decat familiei de care ma alatura durerea pierderi unei finte dragi.Transmit familiei Tinca clubului Farul si intregului rugby romanesc condoleantele mele, regretul ca o stea nea parasit insa ea straluceste pe cer si in inimile si amintirile noastre. Dumnezeu sint sigur ca te primeste in echipa raiului,cum doresc multe persoane care teau iubit,pentru ca stiu ca selectionerul este GIGA CELEA caruia sai transmiti odihna vesnica

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9669 secunde