DOLIU în presa românească! Jurnalistul Valentin Damian a murit, după ce i s-a făcut rău pe stradă

2772
DOLIU în presa românească! Jurnalistul Valentin Damian a murit, după ce i s-a făcut rău pe stradă - valentindamianamurit600-1507148292.jpg

Articole recomandate

Valentin Damian, 47 de ani, unul dintre cei mai vechi și mai respectați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor, a murit, în această seară, după ce i s-a făcut subit rău pe stradă, anunță colegii acestuia, anunță libertatea.ro


Valentin Damian se întorcea de la un eveniment auto în Băneasa. Undeva, în nordul Bucureștiului, i s-a făcut subit rău și un coleg de la "Adevărul" a încercat să-l ducă la spital.


N-au ajuns prea departe și au chemat un echipaj SMURD. Medicii s-au străduit să-l resusciteze pe ziarist vreme de aproape o oră chiar acolo, în zona Șoselei Kiseleff, însă jurnalistul făcuse stop cardio-respirator.


Echipajul medical a ajuns la Spitalul Floreasca, unde medicii au continuat să se lupte pentru viața lui.


Miercuri, puțin înainte de ora 19:00, doctorii au consemnat vestea care a paralizat redacția Gazetei și lumea presei: Valentin Damian a murit.


În vârstă de 47 de ani, Vali Damian era "un ziarist drept și, în același timp, îndrăgit de toți cei despre care scria și de publicul pasionat al mașinilor", după cum îl descriu colegii săi. El a făcut parte din echipa Gazeta Sportului mai bine de 20 de ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Octombrie 2017
Stire din Sport : Florinel Coman, out de naționala U21!
Pagina a fost generata in 0.9137 secunde