DOLIU în lumea sportului din România! Un mare nume, răpus de o boală cruntă

487

Articole recomandate

A murit Marius Ancuța, comentatorul EuroSport specializat în snooker. Ancuța era și medic stomatolog și avea un club de biliard și snooker în București, scrie realitatea.net


A murit Marius Ancuța, omul care, alături de Daniel Bontea, a făcut cunoscut snookerul în România prin intermediul EuroSport. Ar fi împlinit 51 de ani pe 1 august.

Ancuța a fost și announcer la gala de la București care l-a avut în prim plan pe Ronnie O Sullivan, avea un club de snooker și biliard și era de profesie medic stomatolog. A fost căsătorit cu vedeta de televiziune și radio Raluca Moianu. Potrivit adevarul.ro, vestea tristă a fost împărtășită de EuroSport România pe Facebook.

"În această pagină ne-am împărtășit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristețea care a cuprins întreaga echipă Eurosport. Marius ‘Mario’ Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viață. Noi, toți colegii, și sperăm ca și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare. Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter!" - Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România.

Marius Ancuța lupta de câteva luni cu o boală crudă și a fost operat la Cluj Napoca.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2163 secunde