Doliu în baschetul constănțean! A murit antrenorul Alexandru Botoș

1884
5
Doliu în baschetul constănțean! A murit antrenorul Alexandru Botoș - baschet-1491210016.jpg

Articole de la același autor

O veste tristă pentru sportul constănțean. A încetat din viață Alexandru Botoș, fostul mare antrenor al echipei de baschet Farul Constanța. 


Ilie Floroiu și echipa sa de la CS Farul, Elena Frîncu și Mărțișor Hondrilă transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate. 


Vom reveni cu amănunte! 


Comentează știrea

baubec chenan
3 aprilie 2017
doliu

dumnezeu sa-l odihneasca ,mi-a fost profesor de sport la sc.gen.12.cl.5-8,1963-1971

Școala Generală Nr. 32 Constanța
3 aprilie 2017
Idolul meu

Vă mulțumesc pentru tot ceea ce am văzut și învățat de la dumneavoastă ! Dumnezeu să vă așeze lângă dascălii de cinste, care au renunțat de multe ori la binele propriu, spre a rămâne modele ! Ați fost și cu siguranță veți rămâne idolul meu !

elev
3 aprilie 2017
PROFESOR

Un profesor de exceptie !. In sc. gen. nr.12 eram cu totii indragostiti de orele de sport. Ne-a invatat sa jucam handbal, si sa iubim sportul. Un om si un profesionist apreciat de generatii de elevi . Oare este cetatean de onoare al Constantei ?. Domnul Tita Ion, a fost elevul dinsului, si astept un articol special. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Hollywood
4 aprilie 2017
Sanyi Botoș

Bun profesor, bun pedagog, mulți constănțeni (și nu numai) au avut ce învăța de la dânsul. Dumnezeu să-l odihnească

Mirel Steflea
28 martie

am fost elevul dansului la scoala 38 din constanta, la vremea respectiva era profesor de educatie fizica si sport la scoala noastra. am practicat 4 ani baschet in clasele 5 -8 sub indrumarea dansului ! vedea mereu in elevii lui tinere sperante si ne facea sa ne simtim mari sportivi , respect Domnule profesor , D-aeu sa va aseze la loc de cinste langa el ca meritati pe deplin! condoleante familiei !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4453 secunde