"Doctorul" Valentino Rossi, decis să continue în MotoGP

1300

Articole de la același autor



Pilotul italian Valentino Rossi, care are în palmares nouă titluri de campion mondial la motociclism viteză, a dat asigurări că sezonul de MotoGP care debutează duminică la Jerez (Spania) nu va fi și ultimul din cariera sa, afirmând că în proporție de 99 la sută va fi pe circuit și în sezonul viitor, informează AFP.


"Vreau să continui să concurez și aproape sigur o voi face pentru Petronas", echipa satelit a mărcii Yamaha, a declarat pilotul în vârstă de 41 de ani pentru canalul italian Sky Sport.


"Discut cu băieții de la echipa Petronas. Nu este adevărat că am semnat deja, suntem chiar departe de acest lucru. Deocamdată discutăm, dar pot să spun că 99 la sută voi fi prezent pe circuit în viitorul sezon", a adăugat Rossi, care va fi înlocuit pentru 2021 la Yamaha de tânărul pilot francez Fabio Quartararo.


Obiectivul lui Valentino Rossi alături de viitoarea sa echipă este să cucerească al 10-lea titlu mondial din cariera sa și să-l depășească totodată pe legendarul pilot italian Giacomo Agostini în privința numărului de Mari Premii câștigate (Agostini a obținut în total 122 de victorii, în timp ce Rossi are acum în palmares 115 succese).


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7894 secunde