Doar interimar? Papură, antrenor principal la Craiova

107
Doar interimar? Papură, antrenor principal la Craiova - ddd-1578230940.jpg

Articole recomandate

Corneliu Papură (46 de ani) va prelua funcția de antrenor la U Craiova, după ce Victor Pițurcă și-a reziliat contractul cu oltenii. "Papi" a condus antrenamentul echipei de pe "Ion Oblemenco", duminică dimineață.

Oltenii s-au reunit fără antrenorul Victor Pițurcă, după ce acesta a ajuns la un acord cu conducerea pentru rezilierea contractului, deoarece a considerat că nu a fost susținut pe deplin pentru obiectivul măreț pe care îl avea: cucerirea titlului. Papură a fost secundul lui Pițurcă, iar acum va prelua funcția de antrenor principal. E posibil ca Papură să asigure doar interimatul, până când șefii din Bănie vor găsi o altă variantă.

Papură a mai fost antrenor principal la Craiova, după plecarea lui Devis Mangia. Fostul fundaș central a condus echipa din aprilie 2019 până în august 2019, timp de 20 de meciuri, în care a obținut o medie de 1,65 puncte pe meci. Oltenii urmează să facă vizita medicală, pe 6 ianuarie, apoi vor pleca în cantonament, de pe 7 până pe 24 ianuarie, în Antalya.

Oltenii vor juca primul meci amical din cantonament cu FC Aarau (17 ianuarie), apoi urmează partide cu Pogon Szczecin (18 ianuarie), Zaglebie Lubin (23 ianuarie) și Wolfsberger (24 ianuarie).

Victor Pițurcă a lăsat U Craiova pe locul al patrulea în Liga 1, cu 37 de puncte, la șapte puncte de liderul CFR Cluj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4148 secunde