DJST Constanța / Sorin Bușu, promovat temporar în locul Elenei Frîncu

1691
6
DJST Constanța / Sorin Bușu, promovat temporar în locul Elenei Frîncu - sport5-1331650211.jpg
Începând cu data de 14.03.2012, activitatea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța va fi coordonată cu drept de semnătură de către Sorin Bușu, promovat temporar în funcția publică de conducere de director executiv adjunct, conform Ordinului Președintelui ANST nr.303/13.03.2012, informează site-ul oficial al DJST Constanța. 

Comentează știrea

un pdl-ist
13 martie 2012
parere

nu e normal ca un neica nimeni sa preia fraiele acestei conduceri doar ca e membru pdl.ce a facut acest busu pentru sportul romanesc sau constantean?!unde sunt sportivii cu merite si performante?

cetatean SOCAT
13 martie 2012
oribil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E o insulta la adresa constantenilor cu acest individ abject si cu tata mafiot . Dragi "democrati",sa nu va mai legati de printul Mazare,ce faceti acum,e unicat,e o jignire la adresa oamenilor de bun simt care au practicat si au reprezentat Constanta,implicit tara la diverse competitii.!!!! E de ras cum o beizadea de 2 bani,ajunge sa aiba o asa responsabilitate.Cu voi se poate orice,oricand,oriunde!RRRUUUUSSSIIINNNEE!

Inspector Javert
13 martie 2012
Mucea Flaimucea

Cine naiba este acest Mucea Flaimucea?(vb raposatului Nichita) Ce performanta a facut?Toti putoii de partid ajung in fct de conducere. Cand o sa vina USL-ul la putere o sa-l schimbe cu alt "habar n-am" de partid PS. Au ajuns mai rau ca pe vremea comunistilor

campion
13 martie 2012
sport

ba, voi sunteti chiar nebuni ...

cetatean
13 martie 2012
Pariurile erau pe Isabela

Baietu asta ce sport de performanta a practicat... 9 pietre, raliu pe bulevardul Tomis, aruncarea banilor lu'papu... si daca chiar trebuie sa conduca un aroman si aici, atunci sunt destui machedoni care au facut cinste sportului constantean si merita functia fara sa "pupe" drapelul de partid

vasile gheorghe ionescu
19 martie 2012
baiatul meu drag

mancala-s eu, de baiat scump ! inteligentul nostru, nu te lasa rapus de comentariile rautacioase ! rezista si arata-le tu carcotasilor ca esti mai bun decat francu, consilierii, membrii cosr la un loc. suntem multi care te sustinem si nu vrem sa te vedem plecat din cauza amaratilor astia de sportivi (si ce daca sunt campioni nationali, europeni, mondiali, olimpici etc) ! ce, ei au muncit cu noi la partid ? au stat si au frecat-o pe stadioane si prin sali de sport iar acum au pretentii.. mai da-i in masa de chilangii ! doar noi stim ce inseamna munca !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2785 secunde