DJST Constanța, organizatoare de evenimente pentru tineret

776
DJST Constanța, organizatoare de evenimente pentru tineret - dsj-1509522781.jpg

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu Liga Studenților din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, Organizația Nonguvernamentală Toghether Everyone Achieves More, CREE Constanța, ANITP Constanța, Asociația Elevilor din Constanța organizează, în cadrul săptămânii 30 octombrie - 3 noiembrie 2017, o serie de activități în care sunt implicați tinerii din Constanța.

Astfel, după acțiunile "Halloween TreasureHunt 1.0" și "Halloweenul Tinerilor", aflat la a cincea ediție, care au cuprins activități de orientare și ateliere creative (concurs de dovlecei sculptati, concurs de costume, diferite activități de animație socio-educativă prin dans), urmează evenimentele din cadrul activităților "Școala după școală", găzduite de Liceul Teoretic "Ovidius", referitoare la educația antreprenorială, finalitatea fiind realizarea de diferite strategii de eliminarea riscului.

"Beneficiari au fost 150 de tineri. În cadrul activităților, au fost prezentate diferite oportunități oferite de Comisia Europeană pe linie de tineret - ERASMUS+, serviciul de informare EURODESK, Corpul European de Solidaritate, Platforma Europeană de Tineret și campania de informare timetomove.info cu prezentarea domeniilor - studii în Europa, stagii și muncă, voluntariat și călătorii", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon.

De asemenea, alături de ANITP Constanța, în unitățile școlare constănțene se desfășoară campania de informare și de prevenire "Ia atitudine! Împreună pentru siguranța ta". În cadrul acestei campanii, tinerii beneficiază de informații utile cu privire la consecințele săvârșirii faptelor antisociale asociate traficului de persoane și consumului de factori de risc în toate formele sale de săvârșire.

Nu în ultimul rând, Asociația Elevilor din Constanța, alături de DJST Constanța, a desfășurat diferite activități de recrutare voluntari, însă și campania de informare cu privire la drepturile și obligațiile elevilor "Statutul Elevului". În cadrul campaniei, mai mult de 35 de unități școlare vor fi vizitate, în cadrul acestei campanii #ElevInformat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5466 secunde