Divizia A la rugby, Seria Est

352
Echipa CS Năvodari este revelația actualei stagiuni a Diviziei A la rugby, Seria Est. După cinci etape, formația dobrogeană contabilizează patru victorii și doar o singură înfrângere, aflându-se pe o poziție ce-i permite să dispute barajul pentru promo-varea în Divizia Națională.
În runda din week-end-ul trecut, CS Năvodari a trecut la pas, scor 52-10, de RC Brăila, într-o întâlnire arbitrată de Bogdan Gordin. Profitând de eșecul Callatisului Mangalia, 5-24 la București, cu Sportul Studențesc, Năvodariul a urcat pe locul doi (19 p) în clasament, fiind despărțită de un singur punct de Sportul, dar liderul are un meci mai puțin disputat.
Nici Mangalia (locul 3, 16 p) nu a ieșit din lupta pentru promovare, iar meciurile directe vor fi, cu siguranță, decisive. Rămâne de văzut dacă cele trei cluburi vor avea forța financiară de a face pasul spre primul eșalon, pentru că ar fi păcat ca o promovare obținută pe teren să fie urmată de o neînscriere în Divizia Națională.
Etapa viitoare (sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 14), CS Năvodari va întâlni, pe stadionul "Parcul Copilului" din Capitală, formația Colegiului Tehnic "Traian Vuia" Dunărea Galați. Callatis are rundă liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3169 secunde