Diego Armando Maradona nu vrea să se despartă de clubul său

806
Diego Armando Maradona nu vrea să se despartă de clubul său - maradona-1586523883.jpg

Articole de la același autor

Legendarul fotbalist argentinian Diego Maradona a declarat că dorește prelungirea contractului de antrenor al echipei Gimnasia y Esgrima La Plata, transmite Xinhua.

Tehnicianul în vârstă de 59 de ani este legat de club până în iunie, dar cele două părți și-au dat acordul să continue colaborarea.

''Am o relație extraordinară cu suporterii, cu președintele, cu toată lumea. Ideea mea este să continui alături de staff-ul meu și să păstrez jucătorii noi care au venit în ultima perioadă de transferuri'', a mai spus fostul decar al naționalei Argentinei.

Maradona a preluat-o pe Gimnasia în luna septembrie a anului trecut, când echipa se afla la coada clasamentului Superligii argentiniene, cu un egal și patru înfrângeri.

Echipa și-a revenit sub conducerea campionului mondial din 1986, urcând cinci locuri în ierarhia de 24 de echipe a Superligii, încheind sezonul cu 6 victorii, 6 egaluri și 12 înfrângeri. În ciuda revirimentului, Gimnasia rămâne în pericol să retrogradeze în liga secundă având în vedere sistemul complex de promovare/retrogradare din această țară, care ia în considerare rezultatele din ultimii trei ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4918 secunde