Liga Națională de handbal masculin, etapa a 18-a

Deseară, HCM se "duelează" cu HC Odorhei

188
Deseară, HCM se

Articole de la același autor

Astăzi, la Sala Sporturilor din Constanța, HCM primește vizita echipei HC Odorhei, în ultimul meci al etapei a 18-a a Ligii Naționale la handbal masculin. Partida va începe la ora 19.15 și va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport. Se anunță a fi un meci interesant, având în vedere faptul că cele două echipe evoluează și în competițiile europene: EHF Cup - HCM, respectiv Challenge Cup - HC Odorhei.

"Vom avea un meci dificil. După părerea mea, Odorhei este cam cea mai puternică echipă, dar cred că acasă, în fața unui public numeros și iubitor, vom strânge rândurile încă o dată și vom încerca să câștigăm. Sunt trei puncte foarte importante. Obiectivul nostru este să prindem primele patru locuri și cred că este un obiectiv realizabil", a declarat căpitanul Constanței, Laurențiu Toma.

HC Odorhei se află pe al doilea loc în clasament, cu 33 de puncte, la doar un singur punct diferență de HCM Baia Mare (34 p), aflată pe primul loc. HCM Constanța rămâne clasată la mijlocul ierarhiei, pe locul șase, cu 27 de puncte.

Iată care sunt rezultatele celorlalte meciuri disputate în cadrul acestei runde: CSM București - HCM Minaur Baia Mare 25-25, Știința Bacău - AHC Potaissa Turda 26-23, CSU Suceava - AHC Dunărea Călărași 20-27, Poli Timișoara - HC Vaslui 34-36, Steaua București - Pandurii Târgu Jiu 29-28. Dinamo București a stat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4783 secunde